Utbildning

Utbildning och föreläsningar

Vi erbjuder en rad föreläsningar och utbildningar inom psykoterapi, handledning, par- och barnliv samt organisationsutveckling.

 

Jenny och Magnus är båda erfarna föreläsare inom utbildnings- och konferenssammanhang

Nedan finns exempel på utbildningar vi genomfört som går att boka in, samt som ibland erbjuds i våra lokaler på Södermalm:

Seven eyed model


En heldagsföreläsning om den 7-ödga handledningsmodellen som riktar sig till handledare och konsulter i offentlig och privat verksamhet.


Föreläsare: Jenny S Svebeck


Ett affektfokuserat förhållningssätt i arbetet med ungdomar


Utbildningen, som är 2 heldagar med några veckors mellanrum, riktar sig till personal möter  ungdomar i sin arbetsvardag och ger grundläggande kunskaper i affektteori samt grundläggande verktyg till förståelsen om hur våra affekter ibland skapar inre konflikter och svårigheter.


Föreläsare: Jenny S Svebeck


Ett affektfokuserat förhållningssätt i det människovårdande arbetet

 

Utbildningen, som är 2 heldagar med några veckors mellanrum, riktar sig till personal i människovårdande yrken. Utbildningen ger grundläggande kunskaper i affektteori samt grundläggande verktyg till förståelsen om hur våra affekter ibland skapar inre konflikter och svårigheter.


Föreläsare: Jenny S Svebeck

Parliv


Att må bra i sin relation är en avgörande faktor för att leva ett hälsosamt liv. Men hur utvecklar man sin relation på ett förebyggande och lustfyllt sätt? 

Det och mycket mer tar Magnus upp i sin föreläsning. Han riktar sig till alla som är intresserade av att utveckla sin reltion och delar med sig av erfarenheter samt ger verktyg för hur man kan utveckla sin parreltaion.Föreläsningen belyser också hur en parrelation i utveckling påverkar hela livet.


Föreläsare: Magnus SjöströmGrundutbildning i affektfokuserad psykodynamisk psykoterapi med särskilt fokus på APT


APT(AffectPhobiaTherapy) är en affektfokuserad terapimetod inom paraplybegreppet EDT (experientiell dynamisk terapi) med gott vetenskapligt stöd (APT-Sweden)


Utbildningen, som är 5 dagar bygger på föreläsningar och teori varvat med upplevelsebaserade övningar 


Utbildningen har som mål att ge en introduktion till affektfokuserad psykodynamisk terapi.


Föreläsare: Jenny S Svebeck

med 3 årig CORE-training (utbildning och handledning) av Kristin Osborn samt internationellt certifierad APT-terapeut.